Усі ми любимо вафельний торт. Не тільки тому, що він дуже смачний, а й елементарний у приготуванні. І якщо ми звикли змащувати вафельні коржі згущеним молоком, то пропонуємо вам спробувати новий альтернативний рецепт. Що додати до торта, щоб здивувати домочадців?
Український кулінар, переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко продовжує тішити нас простими, але смачними рецептами.
"Будемо готувати дещо дуже солодке, в’язко-ніжне і мастке. Так, щоб замазати смаком всі ті діри, які наразі є у вашій душі", - зазначив Євген Клопотенко.
Вафельний торт зі згущеним молоком і вишневим варенням – рецепт
Складові:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 200 г вишні без кісточки
- 100 г цукру (кількість цукру можна міняти за бажанням)
- 200 г вершкового масла
- Пачка вафельних коржів
- Банку згущеного молока
Спосіб приготування:
Готуємо вишневе варення: у вишні додаємо цукор і варимо на повільному вогні 20 хвилин. Потім перебиваємо блендером, даємо ще проваритись на повільному вогні і даємо охолонути. У мисці змішуємо банку згущонки, зм'якшеного вершкового масла і перемішуємо до однорідності (в ідеалі за допомогою блендера і насадки віночка). Вафельні коржі по черзі змащуємо згущеним молоком, потім вишневим варенням, згущеним молоком, вишневим варенням. Останній коржик має бути зі згущеним молоком, нею ж змащуємо боки торта. Зверху можна присипати горіхами чи викласти вишнями. Краще вафельний торт залишити на кілька годин настоятись і просочитися.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати їжу без газу та світла – 5 простих рецептів для дорослих та дітей.