Усі ми любимо вафельний торт. Не тільки тому, що він дуже смачний, а й елементарний у приготуванні. І якщо ми звикли змащувати вафельні коржі згущеним молоком, то пропонуємо вам спробувати новий альтернативний рецепт. Що додати до торта, щоб здивувати домочадців?
Український кулінар, переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко продовжує тішити нас простими, але смачними рецептами.
"Будемо готувати дещо дуже солодке, в’язко-ніжне і мастке. Так, щоб замазати смаком всі ті діри, які наразі є у вашій душі", - зазначив Євген Клопотенко.
Вафельний торт зі згущеним молоком і вишневим варенням – рецепт
Складові:
- 200 г вишні без кісточки
- 100 г цукру (кількість цукру можна міняти за бажанням)
- 200 г вершкового масла
- Пачка вафельних коржів
- Банку згущеного молока
Спосіб приготування:
Готуємо вишневе варення: у вишні додаємо цукор і варимо на повільному вогні 20 хвилин. Потім перебиваємо блендером, даємо ще проваритись на повільному вогні і даємо охолонути.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати їжу без газу та світла – 5 простих рецептів для дорослих та дітей.