Today.ua

Оксана Марченко похвалилася, як прикрасила свій розкішний будинок до новорічних свят

Оксана Марченко живе у розкішному особняку під Києвом, який більше схожий на замок. Маєток української ведучої та Віктора Медведчука огороджено високим парканом, а територію та вулицю патрулюють чоловіки спортивної статури, які й близько до будинку не підпускають журналістів. На щастя, сама знаменитість зрідка показує кадри зі свого маєтку.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка шоу "Україна має талант" поділилася фотографією, зробленою в головній кімнаті свого приголомшливого маєтку. 48-річна Оксана Марченко постала у кадрі у сірому спортивному костюмі та домашніх капцях, допомагаючи своєму маленькому онуку сидіти на іграшковому баранчику.

"Підготовка до Нового року та Різдва - це найчарівніший час у році! Я пам'ятаю, яку увагу цьому приділяли наші батьки, як намагалися влаштувати для нас свято! Я пам'ятаю себе маленьку, танцюючу щовечора під ялинкою у сукні сніжинки, пам'ятаю, як чекала подарунки...", - розповіла Оксана Марченко.

У кадрі можна побачити, як прикрасила до Нового року та Різдва свій будинок ведуча. Біля вікна стоїть висока пишна ялинка, багато прикрашена іграшками та гірляндами, поряд стоять два великі іграшкові сніговики, вуличні ліхтарики з підсвічуванням та багато іншої святкової атрибутики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)

Шанувальникам Оксана Марченко розповіла, як готувалася до першого святкування Нового року разом зі своїм онуком:

"Потім ялинку я стала вбирати для своїх дітей. Вони читали вірші і теж чекали подарунки... Час летів. Кілька років тому на свято біля ялинки я почала збирати всіх своїх хрещеників, що підросли. Життя швидкоплинне, і це круто! Круто, що в мене є онук! Веселий хлопець, з яким цього року ми вперше разом зустрічатимемо Новий рік".

Нагадаємо, Оксана Марченко показала свого підрослого сина Богдана від першого шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ