Today.ua

Олег Винник зворушливо привітав дружину з днем народження

Олег Винник присвятив довгоочікуваний пост своїй дружині. Артист привітав Таюне з днем народження й опублікував її нове фото. Шанувальники розтанули від милого побажання музиканта своїй коханій жінці, відносини з якою він так досі і не підтвердив.

4 січня Таїсія Сватко, більш відома як Таюне, відзначила день народження. Красуні, яка роками була на підспівуванні у Олега Винника, виповнилося 47 років. Український співак поспішив привітати улюблену дружину публічно, яка нещодавно почала сольну кар'єру.

В особистому обліковому записі в Інстаграм він опублікував знімок дружини, на якому Таюне зображена в чорній сукні, з розпущеним волоссям і яскравим макіяжем.

«Виявляється не тільки на вогонь і воду можна дивитися вічно. Чарівна Таюне, З Днем Народження! Многая, Щаслива Літа !!», - підписав пост Олег Винник.

Шанувальники артиста приєдналися до поздоровлень, бажаючи Таїсії всього хорошого, а Олегу щастя в сімейному житті з красунею.

«Вітаю красиву дружину гідного чоловіка !!», «Красуня. Прекрасне доповнення Олегу», «Нереальна», «Щиро бажаю міцного здоров'я, безмежного щастя, взаємного кохання», - пишуть в коментарях підписники.

Нагадаємо, Олег Винник отримав народну премію за найкращий поцілунок року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ