Today.ua

Ольга Сумська 25 років тому: архівне фото актриси з чоловіком у стильних вбраннях

Ольга Сумська завжди була дуже красивою і стильною жінкою. Свою жіночність і елегантність вона вміло підкреслює своїм почуттям стилю.

1 вересня, коли багато знаменитостей відвели своїх дітей в школу, ті зірки, чиї чада вже давно виросли, з трепетом і ніжністю згадують минулі роки. Хтось публікує власні архівні фотографії, спогади, як вони виглядати в перший шкільний день, а хтось просто вітає інших.

Архівними знімком з шанувальниками вирішила поділитися старша дочка Ольги Сумської. Українська актриса вперше стала мамою 1 червня 1990 року в шлюбі з актором Євгеном Паперним. На світ з'явилася Антоніна, яка, як і батьки, стала актрисою, і вийшла заміж за успішного актора Володимира Яглич.

У Інстаграм-сторіз 31-річна красуня поділилася архівним знімком, зробленим 25 років тому в день її першого дня в школі. Тоня зображена в шкільній формі: чорній сукні з білим комірцем і фартухом, бантом на зачісці, білих колготках і чорних туфельках. Поруч з нею можна побачити її стильно одягнену маму і вітчима, актора Віталія Борисюка. Молода Ольга Сумська виглядає приголомшливо в білосніжному брючному костюмі. Образ актриса завершила туфлями і сумкою в тон наряду, прибравши волосся назад і надівши акцентні сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, Ольга Сумська з короткою стрижкою підкорила фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ