Ольга Сумська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками різними рецептами, відкриваючи секрети приготування смачних страв. Напередодні великого релігійного свята Пасхи актриса запропонувала разом з нею приготувати паску без дріжджів.
"Просто чудовий рецепт, я в захваті! Тісто дуже легке в приготуванні. Тим більше що я завжди трохи побоююсь дріжджового тіста, у нас в родині з ним більше клопочеться Віталік! І молодець! Я не конкурую ..." - розповіла Ольга Сумська.
Паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської
Інгредієнти:
- 5 яєць
- 200 грамів цукру
- 180 грамів теплого молока
- 230 грамів масла
- 440 грамів борошна
- 12 грамів розпушувача
- лимон
- цукати
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця з цукром до піни - 3-4 хвилини міксером. Додаємо тепле молоко, м'яке вершкове масло, продовжуємо збивати на мінімальній швидкості.
- Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до яєць частинами, збиваючи міксером.
- Натираємо цедру лимона і додаємо в тісто. Туди ж цукати, родзинки або горіхи та акуратно перемішуємо.
- Викладаємо в паперові або звичайні форми трохи вище половини. Металеві форми потрібно змастити маслом.
- Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
- Прикрасити готові паски можна глазур'ю, їстівними фігурками, горіхами або сухофруктами.
Подивитися цю публікацію в InstagramПопулярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Також Ольга Сумська розповіла, як вона фарбує яйця на Великдень. Харчові барвники потрібно розвести в маленьких стаканчиках. Зварене круто яйце загортаємо в серветку і фарбуємо ватяними паличками, притискаючи серветку до яйця. Залишаємо розмальовані яйця на 2-3 години підсохнути, потім знімаємо папір і змащуємо маслом.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:"Робіть малюнки на ваш смак і залучайте ваших діток до творчого процесу!" - зазначила в публікації Ольга Сумська.
Пропонуємо вам також спробувати сирну паску в мультиварці - простий рецепт смачної випічки на свято.