Today.ua

Ольга Сумська поділилася рецептом смачної паски без дріжджів

Ольга Сумська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками різними рецептами, відкриваючи секрети приготування смачних страв. Напередодні великого релігійного свята Пасхи актриса запропонувала разом з нею приготувати паску без дріжджів.

"Просто чудовий рецепт, я в захваті! Тісто дуже легке в приготуванні. Тим більше що я завжди трохи побоююсь дріжджового тіста, у нас в родині з ним більше клопочеться Віталік! І молодець! Я не конкурую ..." - розповіла Ольга Сумська.

Паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо яйця з цукром до піни - 3-4 хвилини міксером. Додаємо тепле молоко, м'яке вершкове масло, продовжуємо збивати на мінімальній швидкості.
  2. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до яєць частинами, збиваючи міксером.
  3. Натираємо цедру лимона і додаємо в тісто. Туди ж цукати, родзинки або горіхи та акуратно перемішуємо.
  4. Викладаємо в паперові або звичайні форми трохи вище половини. Металеві форми потрібно змастити маслом.
  5. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
  6. Прикрасити готові паски можна глазур'ю, їстівними фігурками, горіхами або сухофруктами.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

Також Ольга Сумська розповіла, як вона фарбує яйця на Великдень. Харчові барвники потрібно розвести в маленьких стаканчиках. Зварене круто яйце загортаємо в серветку і фарбуємо ватяними паличками, притискаючи серветку до яйця. Залишаємо розмальовані яйця на 2-3 години підсохнути, потім знімаємо папір і змащуємо маслом.

"Робіть малюнки на ваш смак і залучайте ваших діток до творчого процесу!" - зазначила в публікації Ольга Сумська.

Пропонуємо вам також спробувати сирну паску в мультиварці - простий рецепт смачної випічки на свято.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ