Today.ua

Оля Полякова розповіла про насильство, яке пережила в шкільні роки

Тема сексуального насильства і домагань стала проблемою номер один у всьому світі. Оля Полякова також підняла цю тему, зізнавшись, що на собі випробувала подібний досвід. На щастя для артистки, відбулася вона легким переляком.

Після того як українська співачка Оля Полякова розповіла, що відомий композитор Костянтин Меладзе пропонував їй кар'єру за інтим, артистка вирішила ще ширше розвинути цю тему. У бесіді з експертом "Королева ночі" зізналася, що вперше зіткнулася з проблемою сексуального домагання ще в шкільні роки.

Артистка розповіла, що до неї чіплявся вчитель фізкультури. Однак його дії дівчина тоді не розцінювала як домагання. Вона думала, що все, що він робив, їй тільки здалося. Однак з таким в сучасному світі може зіткнутися будь-хто.

"Помацав вчитель фізкультури, і думаєш: "Він помацав мене, чи це мені здалося? Напевно, здалося". А потім на наступному уроці він підсаджує тебе, і якось пальцем лізе тобі не туди. І ти знову думаєш: "Ні, здалося, ну не може ж такого бути, це ж дорослий. Я собі придумала", - зазначила в розмові з експертом Оля Полякова.

На щастя мама дівчинки працювала лікарем, і вона змогла отримати довідку, яка звільняла її від занять фізкультурою. Урок Ольга не відвідувала протягом року і нікому не розповідала про те, що з нею робив учитель.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, дочка Олі Полякової показала архівне фото до кардинальної зміни іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ