Today.ua

Оля Полякова гучно відсвяткувала день народження з друзями: фото зі святкової вечірки

Оля Полякова відсвяткувала свій 37-й день народження під час відпустки на Мальдівах в компанії дочок і коханого чоловіка. Повернувшись додому, зірка і не підозрювала, що її чекає сюрприз. Рідні, друзі та колеги зібралися разом, щоб влаштувати таємну вечірку для української суперблондинки й особисто привітати її зі святом.

Оля Полякова готувалася до виступу на дні народженні якоїсь Каті, яку придумали її близькі, щоб влаштувати вечірку-сюрприз для самої виконавиці. У ресторані зірка українського шоу-бізнесу з'явилася при повному параді - блискучому боді, короні та на високих підборах. Щоб не викликати підозр з нею в заклад приїхав і шоу-балет.

З'явившись в залі, гості вітали зірку, але вона відразу нічого не зрозуміла. А коли друзі почали викрикувати привітання, то зізналася, що здогадувалася, що щось не так, адже її менеджер толком не міг сказати, для кого вона буде виступати. Величезна кількість зірок і хороших друзів Олі Полякової прибули на свято. Серед них балерина Катерина Кухар, якій нещодавно чоловік влаштовував подібну вечірку, гумористка Леся Никитюк, співачка і модель Даша Астаф'єва, фотограф Соня Плакидюк, ведуча Маша Єфросиніна, модельєр Андре Тан та інші.

Дізнавшись про сюрприз, Оля Полякова переодяглася в гарну червону сукню в хижий принт. Гості співали й танцювали, а в кінці вечора іменинниця розрізала святковий торт - скромний червоний двоповерховий десерт. Нагадаємо, Оля Полякова показала свою величезну квартиру в центрі Києва. Співачка провела румтур і дозволила заглянути в її спальню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ