Омлет – це смачна, поживна та корисна для здоров'я страва з яєць, яку найчастіше подають до сніданку або як перекус протягом дня. Спробуйте приготувати класичний омлет, але під рум'яною скоринкою сирою, при бажанні урізноманітнити страву можна додаванням подрібненої зелені, овочів або відвареного м'яса.
Омлет із хрумкою сирною скоринкою
Інгредієнти:
- 2 курячі яйця
- 3 ст. л. молока
- 150 г будь-якого сиру твердих сортів
- 3 гілочки свіжої зелені (не обов'язково)
- 1 ст. л. соняшникової олії
- Сіль та мелений чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Яйця розбийте в миску, злегка збийте вінчиком до однорідності. Влийте до яєць молоко, додайте сіль та перець, знову збийте. Сир натріть на дрібній тертці в окрему ємність.
Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні, поки маса не посвітлішає. На це піде близько 10 хвилин. Перед подачею посипте омлет із сирною скоринкою рубаною зеленню.
Смачного!
Приготуйте також ситний американський сніданок – омлет із овочами, сосисками та сиром пармезан. Така страва замінить піцу і позбавить від голоду до самого обіду.