Омлет з лавашем - це простий і швидкий аналог піци, який готується за лічені хвилини на сковороді. В якості начинки підійдуть овочі, м'ясо, ковбасні вироби, сир.
Омлет з лавашем на сковороді
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш
- 3 яйця
- 125 мл молока
- 70 г сиру
- 150 г відвареного м'яса або шинки
- 3 гілочки кропу
- 0,25 ч. л. солі
- 2 ст. л. соняшникової олії
Спосіб приготування:
У мисці збийте до однорідності яйця з молоком і сіллю. Дрібно поріжте м'ясо або шинку (підійдуть також слабосолона риба, сосиски, ковбаса). З'єднайте з яєчно-молочною сумішшю і добре перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
На великій тертці натріть твердий сир, перекладіть в омлетну масу, знову перемішайте.
Зелень кропу дрібно порубати, тонкий лаваш наріжте невеликими шматочками. Додайте в миску з м'ясом і яйцями. Ретельно перемішайте, приправте за смаком улюбленими спеціями.
Вилийте омлетну суміш на розігріту з маслом сковороду, розрівняйте лопаткою, готуйте під кришкою хвилин десять. Потім акуратно переверніть омлет з лавашем на іншу сторону, продовжуйте смажити п'ять хвилин.
Смачного!
Приготуйте також смачний омлет з сиром і шматочками гарбуза. Рецепт дуже смачного і корисного для здоров'я страви.