Today.ua

Омлет з лавашем на сковороді за п'ять хвилин: рецепт смачного перекусу з улюбленою начинкою

Омлет з лавашем - це простий і швидкий аналог піци, який готується за лічені хвилини на сковороді. В якості начинки підійдуть овочі, м'ясо, ковбасні вироби, сир.

Омлет з лавашем на сковороді

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

У мисці збийте до однорідності яйця з молоком і сіллю. Дрібно поріжте м'ясо або шинку (підійдуть також слабосолона риба, сосиски, ковбаса). З'єднайте з яєчно-молочною сумішшю і добре перемішайте.

На великій тертці натріть твердий сир, перекладіть в омлетну масу, знову перемішайте.

Зелень кропу дрібно порубати, тонкий лаваш наріжте невеликими шматочками. Додайте в миску з м'ясом і яйцями. Ретельно перемішайте, приправте за смаком улюбленими спеціями.

Вилийте омлетну суміш на розігріту з маслом сковороду, розрівняйте лопаткою, готуйте під кришкою хвилин десять. Потім акуратно переверніть омлет з лавашем на іншу сторону, продовжуйте смажити п'ять хвилин.

Смачного!

Приготуйте також смачний омлет з сиром і шматочками гарбуза. Рецепт дуже смачного і корисного для здоров'я страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ