Ті, хто відпочивав в Туреччині хоча б раз в житті, відмінно пам'ятають чудовий смак та аромат омлету з начинкою. Але мало хто знає, що готується таке блюдо всього за п'ять хвилин і з найпростіших продуктів.
Омлет з начинкою по-турецьки
Інгредієнти:
- 3 курячих яйця
- 4-5 ст.л. води
- 1 помідор
- 50 г ковбаси
- 20 г сиру
- 2-3 гілочки свіжої зелені
- дрібка солі
Спосіб приготування:
Спочатку приготуйте начинку. Для цього ковбасу (її можна замінити сосисками, вареним м'ясом і навіть відвареною рибою) поріжте дрібними кубиками. Помідор наріжте пластинками або соломкою, а сир натріть на тертці. У мисці змішайте яйця з водою та сіллю, збийте виделкою до однорідності. Збивати в піну не потрібно. Вилийте збиті яйця в змащену маслом і добре розігріту сковороду.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Коли края омлету посвітліють, а середина ще залишатиметься напівсирою, викладіть на одну половину яєчного коржа начинку. Посипте рубаною зеленню і складіть омлет навпіл так, щоб вільний край повністю накривав половинку з начинкою. Через хвилини 3-4 переверніть лопаткою омлет і смажте ще пару хвилин до повної готовності.
Смачного!
Приготуйте також запіканку з картоплі з ковбасою і сиром нашвидкуруч. Рецепт виручить, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю або гостей.