Today.ua

Омлет з начинкою за 5 хвилин: популярний рецепт турецької кухні

Ті, хто відпочивав в Туреччині хоча б раз в житті, відмінно пам'ятають чудовий смак та аромат омлету з начинкою. Але мало хто знає, що готується таке блюдо всього за п'ять хвилин і з найпростіших продуктів.

Омлет з начинкою по-турецьки

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Спочатку приготуйте начинку. Для цього ковбасу (її можна замінити сосисками, вареним м'ясом і навіть відвареною рибою) поріжте дрібними кубиками. Помідор наріжте пластинками або соломкою, а сир натріть на тертці. У мисці змішайте яйця з водою та сіллю, збийте виделкою до однорідності. Збивати в піну не потрібно. Вилийте збиті яйця в змащену маслом і добре розігріту сковороду.

Коли края омлету посвітліють, а середина ще залишатиметься напівсирою, викладіть на одну половину яєчного коржа начинку. Посипте рубаною зеленню і складіть омлет навпіл так, щоб вільний край повністю накривав половинку з начинкою. Через хвилини 3-4 переверніть лопаткою омлет і смажте ще пару хвилин до повної готовності.

Смачного!

Приготуйте також запіканку з картоплі з ковбасою і сиром нашвидкуруч. Рецепт виручить, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю або гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ