У періоди осінніх холодів дуже важливо влаштовувати затишні сімейні вечері з корисними і смачними наїдками. Обов'язково приготуйте осінній салат з грибами, щоб порадувати себе і близьких дивним поєднанням смаків.
Багатошаровий салат з грибами
Інгредієнти:
- 1 курячий стегенце
- 250 г грибів
- 1 цибулина
- 1 морква
- 3 мариновані огірки
- 5-6 ст. л. консервованої кукурудзи
- 2 зварених круто яйця
- 2 зубчики часнику
- Сіль і мелений перець за смаком
- 0,3 пучка свіжої зелені
Спосіб приготування:
Курячий стегенце відваріть в воді зі спеціями до готовності. М'ясо відокремте від кісток і шкіри, поріжте кубиками. Гриби наріжте скибочками, цибулю - тонкими півкільцями, огірки і яйця - дрібними кубиками. Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
Лук обсмажте на олії, всипте моркву, овочі повинні придбати легкий золотистий відтінок. Окремо обсмажте до рум'яності гриби. Смажте всі разом 8 хвилин. Посоліть і поперчіть за смаком.
Майонез змішайте з пропущеним через прес часником. Зелень петрушки дрібно порубати.
- половина курячого м'яса
- половина огірків
- половина грибів
- морква з цибулею
- залишилися огірки
- час, що залишився куряче м'ясо
- залишилися гриби
- кукурудза
- яйця
Верх і боки салату змастіть майонезом, прикрасьте шматочками грибів і листочками зелені.
Смачного!
Приготуйте також мариновані кабачки за 15 хвилин. Рецепт хрусткою закуски максимально простий.