Пельмені під сирним соусом на сковороді: незвичайний рецепт швидкої вечері для всієї родини

Автор: Шевченко Лилия

Якщо у морозилці залишилося трохи пельменів, обов'язково спробуйте приготувати заморожені напівфабрикати на сковороді. Ароматний соус із сиру зі сметаною перетворює звичайні пельмені на дуже смачну та соковиту страву.

Пельмені під сирним соусом на сковороді: незвичайний рецепт швидкої вечері для всієї родини - today.ua

Пельмені під сирним соусом на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 кг заморожених пельменів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 склянка води
  • 4 ст. л. сметани
  • 50 г вершкового масла
  • сіль та спеції за смаком

Способ приготовления:

Сковороду з товстим дном поставте на плиту, розтопіть вершкове масло та викладіть заморожені пельмені. Обсмажуйте на великому вогні до утворення рум'яної скоринки з усіх боків. Пельмені під сирним соусом на сковороді: незвичайний рецепт швидкої вечері для всієї родини Додайте в сковороду сметану і залийте склянкою води. Перемішайте, приправте до смаку сіллю, меленим чорним перцем і улюбленими прянощами. Тушкуйте обсмажені пельмені у сметані близько 5-7 хвилин.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Посипте пельмені тертим сиром, накрийте кришкою сковороду і готуйте ще пару хвилин. Як тільки сир розплавиться, страву можна подавати до столу. За бажання, обсмажені пельмені з сиром можна посипати рубаною зеленню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також домашні пельмені з двома секретними інгредієнтами, які за старих часів додавали у фарш. Страва за цим рецептом виходить соковитим, ароматним та ситним.

Головне