Якщо у морозилці залишилося трохи пельменів, обов'язково спробуйте приготувати заморожені напівфабрикати на сковороді. Ароматний соус із сиру зі сметаною перетворює звичайні пельмені на дуже смачну та соковиту страву.
Пельмені під сирним соусом на сковороді
Інгредієнти:
- 1 кг заморожених пельменів
- 100 г твердого сиру
- 1 склянка води
- 4 ст. л. сметани
- 50 г вершкового масла
- сіль та спеції за смаком
Способ приготовления:
Сковороду з товстим дном поставте на плиту, розтопіть вершкове масло та викладіть заморожені пельмені. Обсмажуйте на великому вогні до утворення рум'яної скоринки з усіх боків.
Посипте пельмені тертим сиром, накрийте кришкою сковороду і готуйте ще пару хвилин. Як тільки сир розплавиться, страву можна подавати до столу. За бажання, обсмажені пельмені з сиром можна посипати рубаною зеленню.
Смачного!
Приготуйте також домашні пельмені з двома секретними інгредієнтами, які за старих часів додавали у фарш. Страва за цим рецептом виходить соковитим, ароматним та ситним.