Today.ua

Після зради чоловіка Наташа Корольова поїхала жити в Африку

Російська співачка українського походження Наташа Корольова влаштувала сама собі справжній квест. Виконавиця зробила нову зачіску і відправилася в Африку до аборигенів. Плем'я Бома прийняло зірку шоу-бізнесу, як рідну ...

На своїй сторінці в Інстаграм Наташа Корольова з початку грудня почала постити дивні публікації. Спочатку співачка зробила собі нову зачіску, заплела волосся в «африканські косички» і освітлила пасма. Потім показала фото з чорним парасолькою, написавши, що летить, але обіцяє повернутися ... Ну а далі і зовсім з'явилися екзотичні фото, на яких Наташа Корольова позує в оточенні африканських аборигенів.

За словами самої артистки, вона влаштувала собі випробування, щоб вийти із зони комфорту. І, здається, їй це більш ніж вдалося. "Я це зробила. Моя втеча на острів стала справжньою перевіркою себе. Я виживала один на один з дикою природою, жила в племені Бома у місцевих аборигенів. Я здобувала собі їжу, полювала, проходила шаманські обряди і навіть прийняла домашні пологи в племені. Це було неймовірно складно, це був справжній виклик!» - написала Наташа Корольова в соцмережі.

Шанувальники співачки здивовані її сміливістю і силою духу, своїми коментарями фоловерів висловили слова підтримки Наташі Корольовій в її прагненні стати кращою і сильнішою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наташа Корольова (@koroleva__star)

«Наташа, ви прекрасна і справжня. Після інтерв'ю з вами особисто переконалася в цьому ❤️ щастя і здоров'я!», «Наташа, ни Ви здивували, так здивували! Звичайно, буду стежити за цим проектом, а Вам УДАЧІ !!! ❣️», «Наталі ми тебе любім??», «Супер !!! ??Жду з нетерпінням))) Буду дивитися)))»

Звичайно ж, не обійшлося і без хейтерів, які заявили, що Наташа Корольова поїхала в Африку заради грошей і піару.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Наташа Корольова під час карантину звільнила весь колектив своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ