Today.ua

Пиріг з яблуками на сковороді – простий рецепт ідеального десерту за 30 хвилин

Попри те, що зараз не сезон яблук, все ж таки на ринку можна знайти багатий вибір цього фрукта, та й ціна цілком посильна. Якщо у вас залежалися яблука, і ви не встигли їх з'їсти, а вони вже почали псуватися - немає кращого виходу, ніж приготувати смачний і швидкий пиріг та ще й без випічки.

Пиріг із яблуками на сковороді за 30 хвилин

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо яйце, 2 ст. л. цукру, сіль, кефір, борошно, ваніль або цедру та розпушувач і перемішуємо до однорідності.
  2. Очищені яблука нарізаємо часточками.
  3. На сковороді розтоплюємо масло, додаємо 1 ст. л. цукру, і готуємо, поки воно не стане коричневим.
  4. Додаємо до олії корицю та яблука, гасимо поки фрукти не стануть м'якими.
  5. Заливаємо яблука тістом та готуємо під кришкою на слабкому вогні до готовності – близько 30 хвилин.

Нагадаємо, ми розповідали, навіщо заморожувати кефір, та як отримати чотири продукти з одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ