Today.ua

Племінниця принцеси Діани вийшла заміж за літнього мільйонера

30-річна леді Кітті Спенсер зіграла розкішне весілля з бізнесменом, який на 32 роки її старше. Церемонія одруження пройшла в Римі, а щаслива наречена змінила аж три весільних вбрання.

Чутки про роман племінниці Леді Ді та мільярдера Майкла Льюїса з'явилися кілька років тому. Пара не розголошувала свої відносини, але їх активно переслідували папарацці. Незабаром дівчину помітили з обручкою, і через два роки після цього закоханим вдалося одружитися.

Церемонія пройшла на віллі Альдобрандіні в Римі. Брати леді Кітті Спенсер провели її до вівтаря. 30-річна модель і глобальний посол Dolce & Gabbana наділа на церемонію зроблений на замовлення наряд Dolce & Gabbana Alta Moda. Сукня з хитромудрим квітковим мереживом, високою горловиною, довгими рукавами, фактурними плечима створювався декількома майстрами протягом пів року.

Племінниця принцеси Діани вирішила не надягати сімейну тіару Спенсерів, в якій заміж за графа Спенсера виходила її мати. На весільному вечері леді Кітті Спенсер переодяглася в шовкову сукню з органзи, розписану вручну, зі шлейфом, прикрашену квітами і кристалами. Потім вона переодягнулася ще раз в коктейльну сукню Dolce & Gabbana, розшиту срібними та золотими намистинами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Keeping up with The Duchess (@ katemidleton1)

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям показали нове фото в честь 8-го дня народження старшого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ