Today.ua

Переможець “Голосу країни“ Роман Сасанчин зробив пропозицію своїй дівчині

19-річний Роман Сасанчин і його 23-річна дівчина Іванна вирішили одружитися. Переможець 10-го сезону вокального проєкту "Голос країни" зробив коханій пропозицію.

Радісною новиною поділилася обраниця талановитого виконавця в своєму акаунті в Інстаграм-сторіз. Вона показала обручку, надіту на її палець, а також шикарний букет червоних троянд.

Говорячи про пропозицію, дівчина зазначила: "Це було не Інстаграмно, тому що я вмію зіпсувати сама собі сюрприз. Так".

Наскільки відомо, молоді люди познайомилися минулого року. Закохані спілкувалися в одній компанії і незабаром стали жити разом у квартирі, яку Роман Сасанчин виграв у вокальному проєкті.

Закохані, судячи з усього, проводять разом увесь вільний час, оскільки в їх мікроблогах море спільних фотографій і вічних зізнань у коханні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роман Сасанчін (@sasanchyn_official)

Роман Сасанчин народився в селі Садки, Тернопільської області. Спочатку він пробував потрапити в проєкт "Голос. Діти" у 2012 році, але удача посміхнулася йому тільки три роки по тому. Вокалісту вдалося потрапити в команду Тіни Кароль і, в результаті, виграти шоу. Незабаром після перемоги молодий чоловік випустив пісню "Мамина зірка" і кліп на неї. Авторами музики і слів стали Тіна Кароль і Микола Бровченко відповідно.

А ще через п'ять років Роман Сасанчин виграв 10-й сезон проєкту "Голос країни" також в складі команди Тіни Кароль.

Нагадаємо, переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановскій показав подаровану йому квартиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ