Today.ua

Переможець “Холостячка-2“ зізнався, чи хоче він дітей зі Златою Огнєвіч

Злата Огнєвіч завжди говорила, що мріє завести дітей. Саме тому вона пішла на проєкт "Холостячка-2", щоб зустріти чоловіка своєї мрії та створити сім'ю. Свій вибір успішна українська співачка зупинила на Андрієві Задворному, який може зруйнувати всі її мрії.

Нещодавно переможець “Холостячка-2“ відповів на запитання, чи зустрічається він зі Златою Огневич після проєкту. А тепер відверто розповів про дітей.

Враховуючи, що Златі Огнєвіч 35 років, їй у кращому разі варто народити дитину протягом 5 років (ну як радять лікарі), тому що після 40 у жінок дуже багато ризиків. На щастя, співачка веде активний спосіб життя, займається спортом та йогою, а також дотримується правильного харчування, і все це може свідчити про те, що вона здорова.

Попри бажання Злати Огнєвіч якнайшвидше стати матір'ю, погляди її обранця можуть їй завадити. В особистому обліковому записі в Інстаграм Андрій Задворний розповів, як ставиться до майбутнього поповнення.

"Моя однозначна відповідь на це питання - так, хочу (дітей)", - зазначив переможець "Холостячка-2".

Проте чоловік наголосив, що у нього немає поспішного бажання обзавестися дитиною, тому що у нього вже є дочка, і до народження ще одного малюка він має підійти відповідально.

"Я хочу досить глибоко дізнатися партнера, щоб дитина росла у повній сім'ї, поряд зі мною", - зазначив обранець Злати Огнєвіч.

Нагадаємо, "Холостяк" Макс Михайлюк наїхав на пішохода: фото розбитого авто та подробиці аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ