Today.ua

Переможницю “Холостяк“ Ганну Богдан запідозрили в проблемах з психікою

Переможниця 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Ганна Богдан, безумовно, дуже красива дівчина. Вона дуже любить демонструвати свої довгі ноги, плоский живіт, вузьку талію і красиву шкіру. Також обраниця Михайла Заливако дуже багато говорить про схуднення та догляд за собою, ніби зациклившись на цьому. Це породило чутки про те, що дівчина страждає на психічні розлади.

В особистому акаунті в Інстаграм Ганна Богдан опублікувала відео, в якому постала в прекрасному образі. Турагент зображена в кадрі в блискучому мініплатті з прозорими рукавами-буфами. Її волосся уложено в елегантну зачіску і нанесений яскравий вечірній макіяж.

У підписі до публікації переможниця "Холостяк-11" зазначила, що ніщо так не розкриває жіночність та сексуальність як фото.

"Пам'ятаю, коли я сильно поправилася (на 16 кг) я ненавиділа фотографуватися. І це таки можна пояснити. Мені не подобалося моє тіло, моє відображення ... і природньо, що відобразити ці моменти мені не хотілося. Але коли я назад привела себе в форму, то робити Селфі / фото в дзеркалі / ходити на фотосесії - стало моїм одним з улюблених занять", - розповіла Ганна Богдан.

І якщо одні шанувальники звернули увагу тільки на її красу, відзначаючи, як прекрасно дівчина виглядає, і, розпитуючи, де вона взяла плаття. То інші відзначили, що обраниця Михайла Заливако страждає від проблем з психікою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 ? (@hannastorozhuk)

"Жіночність і сексуальність жінки розкриває чоловік, який знаходиться поруч з нею, а не ці ваші фото ... Бажання постійно виглядати ідеально на всіх фотографіях це є психологічна проблема і комплекс, ну і часто бажання продати себе подорожче і все", - зазначив один з підписників.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Ганна Богдан показала, як "відривалася" в Греції з коханим та подругою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ