Чому млинці прилипають до сковороди: секрети приготування улюбленого десерту

Автор: Шевченко Лилия

Тонкі млинці нерідко прилипають до сковороди, від чого блюдо ніяк не вдається приготувати належним чином. Щоб млинці вийшли ідеально цілими та смачними, необхідно просто врахувати кілька секретних лайфхаків досвідчених кулінарів.

Чому млинці прилипають до сковороди: секрети приготування улюбленого десерту - today.ua

Помилки в рецепті - якщо в тісті недостатньо яєць, то млинці вийдуть пухкими і не триматимуть форму. Також млинці можуть прилипати до сковороди, якщо до тіста додано більше соди, ніж потрібно. Виправити ситуацію досить просто, для цього потрібно додати до тіста пару свіжих курячих яєць, якщо проблема в соді, то збільште кількість всіх продуктів у тісті.

Недостатньо прогріта сковорода – дуже важливо добре розжарити дно сковорідки, а потім рівномірно змастити олією, щоб не залишалося сухих ділянок. Рослинну олію без запаху необхідно додати в тісто для млинців, це додасть готовим виробам ніжності та легкості, а також не дозволить прилипнути до сковороди. Чому млинці прилипають до сковороди: секрети приготування улюбленого десерту Консистенція тесту також має значення. Чим рідкіше тісто, тим більша ймовірність, що воно прилипатиме до дна сковороди. Суміш краще робити середньої густоти, яка зберігає плинність, але не ллється, як вода.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Не варто додавати в тісто багато цукру, це може стати причиною прилипання млинців під час смаження. Такий результат може призвести до використання занадто жирного молока.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Дізнайтеся також, що слід додати до омлету, щоб він не осів під час смаження. Секрети приготування улюбленого сніданку для сім'ї.

Головне