Today.ua

Підживлення для збільшення врожайності помідорів: хитрість сільських жителів

У селах більшість людей вирощують на своїх присадибних ділянках усі види овочів, які дають чудові врожаї рік у рік. Існує багато хитрощів, які дозволяють без зайвих витрат та праці збирати багато смачних та солодких помідорів весь сезон.

Томати відмінно реагують на підживлення звичайнісінької борної кислоти, яку можна купити в будь-якій аптеці. Першу обробку борною кислотою рекомендують провести ще перед сівбою.

Замочіть насіння в літрі відстояної води, в якому розчинена щіпка борної кислоти. Залиште насіння на годину, а потім посійте у ґрунт. Вдруге підживлення з борною кислотою проводиться на початку розвитку рослини. Приготуйте розчин у таких самих пропорціях, що і для обробки насіння і полийте кущики томатів під корінь.

Борна кислота значно прискорить появу сходів та активізує зростання помідорів, оскільки допомагає їм засвоювати корисні речовини та сполуки із ґрунту. Добриво захистити рослини від хвороб та шкідників, а також продовжить час плодоношення та збільшить урожайність. Плоди виростають великими та солодкими.

Дізнайтесь також, як приготувати підгодівлю для помідороів із дріжджів. Рецепт добрива, яке використовують експерти з вирощування овочів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ