Today.ua

“Приємно згадувати“: Ольга Сумська показала архівні фото зі святкування першого Нового року з Віталієм Борисюком

Ольга Сумська та Віталій Борисюк одружилися у 1996 році та відзначили свій перший Новий рік як заміжня пара 25 років тому. З шанувальниками успішна українська актриса поділилася серією рідкісних архівних фотографій із чоловіком, молодшою дочкою та покійною свекрухою.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Ольга Сумська опублікувала серію чорно-білих фотографій, показавши себе в молодості, свого молодого красеня-чоловіка, його миле фото з Антоніною та ніжні поцілунки.

"Наш з Віталіком Новий рік 25років тому…Приємно згадувати…Стіл накритий мамою Віталіка,Ліною Петрівною…Яка ж була хазяйка!Я багато чому у свекрушки навчилась…Щасливі роки..На фото-Віталік з манюньою Тонечкою…Обожнюю ці світлини…Всіх з Прийдешнім!" – зазначила у публікації Ольга Сумська.

Шанувальники прийшли в захват, відзначаючи, якою красунею була акторка 25 років тому, наголошуючи, наскільки у неї прекрасна сім'я, і скільки потрібно докласти сил, щоб пронести любов крізь роки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)

"Ви така гарна, Оля. Красива пара", "Яка це важка праця зберегти таку гармонійну сім'ю двом талановитим і закоханим публічним людям", "Молодість прекрасна", "Я вами захоплююся. Вашою вдячністю, силою духу, вмінням любити, прощати, співчувати і допомагати", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, донька Ольги Сумської зробила ультракоротку стрижку та здивувала кардинальною зміною іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ