Today.ua

Продюсер Андрія Данилко розповів, чому погіршився стан здоров'я Вєрки Сердючки

Продюсер Андрія Данилко розповів, що стало причиною погіршення здоров'я відомого артистка, і що його підкосило. Юрій Нікітін відзначив, що всьому виною програш на конкурсі "Євробачення", хейт в Росії та активні гастролі.

Після того як стало відомо, що відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, серйозно хворий, шанувальники забили тривогу. Ситуацію ще й погіршили припущення преси, нібито про те, що виконавець перебуває на межі життя і смерті. У підсумку ж продюсер зірки заявив, що співак всього-на-всього поправляє проблеми зі сном і добові ритми.

У програмі "ЖВЛ" Юрій Нікітін також розповів, що послужило причиною для погіршення здоров'я Андрій Данилко. А сталося це 14 років тому, коли Вєрка Сердючка зайняла друге місце на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2007". Артист виступив з композицією "Лаша Тумбай", яку багато інтерпретували як "Раша Гудбай" (Росія прощай). Через це в Росії почалося справжнє цькування українського артиста.

Крім цього стресу і нервів, на Андрія Данилка ще і навалився оглушливий успіх в Європі та країнах СНД, куди він їздив з численними концертами. За словами Юрія Нікітіна, не було жодного артиста на той момент, якого можна було б порівняти з Сердючкою. Він давав по 40, 50 і 100 концертів. Тільки в Нью-Йорку він дав 8 концертів на одному майданчику за один приїзд.

"Ви уявляєте? Я не знаю, хто ще працює так. Напевно - ніхто", - дивується продюсер.

Фізичне і психічне здоров'я співака похитнулося через постійні роз'їзди та скандали в Росії. Андрій Данилко мало спав і багато нервував, через що сталося нервове виснаження. Ситуація була складною. Лікуватися зірці довелося за кордоном, і він навіть хотів йти зі сцени та повісити на цвях костюм Вєрки Сердючки. Лікування допомогло, і зараз Данилко знаходиться в тонусі й спостерігається у лікарів, а тому йти не збирається. До того ж Нікітін зазначив, що "не час прощатися з Сердючкою, а навпаки". Це означає, що артист готує для своїх шанувальників щось новеньке.

Нагадаємо, преса Росії ховає Андрія Данилка. Менеджер співака розповів, як насправді відчуває себе артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ