Today.ua

Простий рецепт манного печива з продуктів, які можна знайти навіть у окупованих містах

Багатьом господаркам доводиться щось вигадувати на кухні. У якихось регіонах країни немає газу, десь світла, десь води, а десь і того, й іншого. Також не вистачає продуктів, які ми могли придбати раніше взагалі без проблем. А тому з'явилося дуже багато різних рецептів, які будуть дуже доречними на сьогодні.

Манне печиво без борошна – рецепт

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо яйця із сіллю, цукром та ванільним цукром. Потім вливаємо молоко та олію.
  2. Додаємо манку та розпушувач. Добре перемішуємо, накриваємо ємкість і залишаємо манку набухати на годину.
  3. 4 ст. л. манки насипаємо у тарілку. Вологими руками з тіста формуємо печиво, обвалюємо в манці і викладаємо на застелений пергаментом лист.
  4. У розігрітій до 180 градусів духовці запікаємо 30-35 хвилин, щоб трохи підрум'янилися. Готове печиво даємо охолонути і подаємо з чаєм або кавою.

Смачного!

Пропонуємо вам дізнатися рецепт приготування червоного борщу в мікрохвильовій печі - смачного обіду за 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ