Багатьом господаркам доводиться щось вигадувати на кухні. У якихось регіонах країни немає газу, десь світла, десь води, а десь і того, й іншого. Також не вистачає продуктів, які ми могли придбати раніше взагалі без проблем. А тому з'явилося дуже багато різних рецептів, які будуть дуже доречними на сьогодні.
Манне печиво без борошна – рецепт
- 300 г манної крупи + 4 ст. л для панування
- 100 мл молока
- 1 яйце
- 80 г цукру
- Дрібка солі
- 5 г ванільного цукру
- 8 г розпушувача
- 60 г рослинної олії
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця із сіллю, цукром та ванільним цукром. Потім вливаємо молоко та олію.
- Додаємо манку та розпушувач. Добре перемішуємо, накриваємо ємкість і залишаємо манку набухати на годину.
- 4 ст. л. манки насипаємо у тарілку. Вологими руками з тіста формуємо печиво, обвалюємо в манці і викладаємо на застелений пергаментом лист.
- У розігрітій до 180 градусів духовці запікаємо 30-35 хвилин, щоб трохи підрум'янилися. Готове печиво даємо охолонути і подаємо з чаєм або кавою.
Смачного!
Пропонуємо вам дізнатися рецепт приготування червоного борщу в мікрохвильовій печі - смачного обіду за 30 хвилин.