Today.ua

Пуховики більше не в моді: тепла та практична заміна звичному верхньому одягу

Зимові пуховики довгі роки займали вершину модного Олімпу, але 2022 вніс свої корективи у світові тренди. Модниці у різних куточках планети обирають новий вид верхнього одягу, який обіцяє стати найактуальнішим.

Ідеальна заміна пуховикам у 2022 році – укорочені дублянки. На сьогоднішній день це наймодніший верхній одяг у зимовому сезоні. Найбільш актуальними вважаються моделі дублянок у стилі оверсайз. Вільний крій верхнього одягу не сковує руху, створює відчуття затишку та свободи.

Щоб залишатися в тренді кілька сезонів, стилісти рекомендують вибирати укорочену дублянку у бежевому, коричневому, чорному та інших класичних відтінках. Яскравим модницям, які стежать за змінами у світі трендів, варто звернути увагу на дублянки соковитих та вишуканих відтінків, які відмінно вписуватимуться в образ і не дозволять вам загубитися в натовпі. Модні зимові дублянки чудово поєднуються з джинсами, штанями облягаючого або класичного крою, спідницями та сукнями. Доповнити образ можна улюбленими аксесуарами, взуттям на підборах чи стильними зимовими кросівками.

До дублянок чудово підходять трикотажні шапки, берети, палантини та хустки.

Дізнайтеся також, які моделі жіночих пуховиків та курток досі не вийшли з моди і залишатимуться в тренді взимку 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ