Today.ua

П'ять красивих літніх зачісок для волосся середньої довжини всього за 10 хвилин

Літо - самий час, коли волоссю потрібен особливий догляд. Стилісти радять в жарку пору року ховати локони від сонця так само як ви ховаєте обличчя. А щоб волосся не заважало можна вдатися до найкрасивіших і простих літніх зачісок, на які ви витратите не більше 10 хвилин.

Обираючи зачіску, не забувайте про те, що випадок дуже важливий при виборі укладки. Примітно те, що деякі з них універсальні і можуть підійти для будь-якого випадку.

За допомогою резинки для волосся або ж хустки можна створити ось таку ось красиву і водночас елегантну зачіску. Перший варіант може сподобатися не всім. Тоді можна зробити подібну зачіску, але з резинками-невидимками. Така зачіска виглядає дуже просто, але водночас жіночно. Вона підійде як на кожен день, так і для свята, якщо додати аксесуари. Здорово влітку буде виглядати захований хвіст. Для його створення не потрібно мати особливих навичок. Досить мати прозору резинку і невидимки. Така зачіска вже точно не потребує багато часу. Вона відмінно підійде для роботи, прогулянки з дітьми і навіть для побачення, якщо додати аксесуарів. Літні зачіски з косичками - хіт 2021 року. Урізноманітніть звичний хвіст за допомогою ось такої от укладки. Нагадаємо, стрижка як у Матільди з "Леона" визнана найбільш стильною зачіскою 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ