Today.ua

П'ять найкращих зачісок на осінь під головний убір

Як би це було не сумно, але літо закінчується, і зовсім скоро нам доведеться діставати осінній одяг та ховати свої світлі голівки під головними уборами. Багато дівчат в холодну пору відмовляють від укладок, тому що не вірять, що зачіску можна зберегти під нею доглянутою. А інші представниці прекрасної статі, навпаки, відмовляються від шапок заради краси, ризикуючи серйозно захворіти. Пропонуємо вам дізнатися про п'ять стильних зачісок, які будуть відмінно виглядати з головним убором.

Локони

Локони прекрасно виглядатимуть, виглядаючи з-під шапки, капелюха або хустки. Щоб зачіска не втратила форму, є лайфхак - накручуйте зачіску ні від коренів, а від кінців.

Рівні гладке волосся

Мода на довге гладке волосся повернулася. Щоб зачіска мала доглянутий вигляд, не забувайте про термозахист і масло для волосся, які не тільки захистять локони від високої температури утюжка, але ще і від зовнішнього середовища: вітру і холоду. До того ж стайлінгові засоби допоможуть на довше зберегти волосся рівними.

Дві косички

Відмінно під головним убором виглядатимуть дві косички. Якщо використовувати шампунь для додання об'єму і пінку при сушінні феном, то знявши шапку, вам навіть вдасться зберегти об'єм біля коренів. До того ж чим небрежніше заплести косички, тим краще буде виглядати зачіска, коли ви знімете шапку.

Об'ємна коса

Відмінно на осінь зробити одну об'ємну косу, випустивши передні пасма обрамляти обличчя. Тут той же принцип, що і з двома косичками, чим розпатланіше, тим краще.

Низький пучок

Прекрасний варіант сховати волосся від зовнішнього середовища і захистити від сонця і вітру. Ваше волосся скаже вам спасибі, а така зачіска дозволить виглядати дуже стильно. Щоб пучок не розпатлався, поки ви дістанетеся до роботи, можна уложити волосся в тугий низький хвіст, а прийшовши в приміщення, зав'язати бублик і заколоти невидимками. Нагадаємо, названа наймодніша зачіска цієї осені, яка родом з 90-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ