Today.ua

П'ять наймодніших зачісок 2021 року на волосся будь-якої довжини

З приходом нового сезону у багатьох жінок так і сверблять руки щось зробити з волоссям. Хтось обмірковує фарбування, хтось роздумує над чубчиком, а хтось над тим, щоб кардинально змінити стрижку. Якщо ж думка про останнє вас не покидає вже давно, то може пора зважитися і зробити це ?! А щоб рішення далося простіше, пропонуємо вам спробувати одну з п'яти наймодніших зачісок 2021 року.

Наймодніші зачіски 2021 року

Гарсон або піксі

Дві найпопулярніші зачіски, якщо хочеться кардинальних змін. Завдяки своєму французькому шарму ця стрижка не зробить з вас чоловіка, а навпаки привнесе нотку вишуканості та загадковості. Гарсон/піксі візуально подовжує шию, не вимагає довгої укладки. З її допомогою можна зробити зачіску густіше, якщо у вас рідке волосся, і прорідити густе.

"Їжачок"

Якщо для вас піксі не виклик, то колючий зріз - точно. Ультракоротка стрижка говорить про вашу рішучість, цілеспрямованість і впевненість в собі. Зважившись на таку зачіску, ви без слів доведете, що не слухаєте нічиєї думки.

Каскад

Для власниць довгого волосся, які мріють змінити стрижку, але не хочуть обрізати свої локони, є прекрасний вихід - каскад, який так любить Дженніфер Еністон. Це універсальна зачіска, яка підходить будь-якому типу волосся.

Боб-каре

Безсмертна класика, яка ніколи не вийде з моди. Це дуже жіночна і елегантна зачіска, яка стала лідером серед жіночих зачісок в цьому році. Немає такої форми обличчя, кому б міг не піти боб.

Довге пряме волосся

Так, ви правильно побачили. Після того як дівчата експериментували по повній, обрізаючи своє волосся під корінець, мода на довге доглянуте пряме волосся знову повернулася. Для дівчат з круглою або овальною формою обличчя проділ краще робити прямий, що зробити обличчя гострим.

Нагадаємо, стилісти назвали три кращі стрижки для неслухняного волосся, які не вимагають укладки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ