З сиру з кабачком і зеленню виходять неймовірно ніжні, пишні і смачні сирники. Готувати цю корисну для здоров'я всієї родини страву одне задоволення, оскільки не потрібно багато часу, і вони абсолютно не прилипають до сковороди.
Сирники з кабачками і зеленню
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 300 г сиру
- 3 ст. л. манки або муки
- 1 яйце
- 0,5 пучка свіжої зелені
- 3 ст. л. соняшникової олії без запаху
- 0,5 ч. л. солі
- щіпка цукру
Спосіб приготування:
Сир розітріть виделкою разом з цукром, сіллю і яйцем. В окрему миску натріть на середній терці кабачок, злегка відіжміть і змішайте з сирною масою. Зелень вимийте і висушіть, дрібно поріжте, перекладіть в ємність з сиром і тертим кабачком. Туди ж всипте просіяне борошно або манну крупу. Якщо тісто вийшло занадто липким і вологим, додайте ще трохи борошна, але не багато, інакше сирники вийдуть жорсткими.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Змоченими у воді руками сформуйте невеликі круглі коржі, обсмажте їх з двох боків до золотистої скоринки на олії.
Смачного!
Приготуйте також смачні і соковиті котлети з курячого фаршу з додаванням кабачка. Рецепт дуже простий і швидкий.