Today.ua

Розкішний маєток Наді Дорофєєвої та Дантеса: як виглядає будинок, який парі доведеться ділити після розлучення

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє розставання у розпал війни. Українська пара зізналася, що вже не може приховувати своє рішення, тому що друзі та фанати ставлять надто багато запитань. Закохані наголосили, що роз'їхалися ще до початку повномасштабного вторгнення.

У спільній власності успішних виконавців розкішний будинок у передмісті Києва. Після того, як кілька років тому подружжя побувало у гостях у Дмитра Монатика, їм так сподобався район, що вони вирішили туди переїхати.

Вони купили ділянку у закритому районі на околиці села Крюківщина, що за 15 хвилин їзди від Києва. Неподалік живе не лише Монатик, а й Олена Шоптенко. На щастя, військові дії не відбувалися в цьому районі, і будинки зірок залишилися цілими.

Нині в особняку площею 270 квадратних метрів із прилеглою територією 12 соток мешкає Володимир Дантес. У цей час Надя Дорофєєва перебуває за кордоном зі своїм коханим Михайлом Кацуріним.

За повідомленнями ЗМІ, нерухомість пари оцінюється не менше ніж у 100 тисяч доларів.

У двоповерховому особняку у західному стилі світлі стіни, натуральна дерев'яна підлога, панорамні вікна та дуже багато світла. На першому поверсі кухня-студія з'єднана з вітальнею, на другому величезна вбиральня і кілька спалень, включаючи господарську.

На задньому дворі у Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса є відкритий та критий басейн та тераса з навісом, де вони раніше часто снідали, обідали та вечеряли на свіжому повітрі, а також проводили час із друзями.

Також особняк може похвалитися гаражем на дві машини та доглянутою територією.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Раніше в інтерв'ю Володимир Дантес зізнався, що хотів віддати будинок колишній дружині, але вона відмовилася.

"Я сказав Наді, що нехай забирає будинок, а вона сказала, що їй не потрібні героїчні вчинки. Надя сказала: "Ми будували його разом, і ділитимемо теж разом". Ніхто з нас не захотів би залишатися в цьому будинку. Не продали його ще", - розповів співак.

Нагадаємо, психолог оцінила нові відносини Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса з Кацуріними - помста чи піар-хід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ