Салат "Цезар" – справжня окраса святкового столу. Однак не всі господині можуть приготувати його таким же смачним, як в елітному ресторані. Деякі хитрощі допоможуть отримати ідеальну страву, яка довше залишиться свіжою.
"Цезар" – один із найпопулярніших салатів у нашій країні. Відомий кулінар та фудблогер Дафна Оз розкрила секрети дивовижної страви. Вона поділилася рецептом своєї бабусі. Один з них полягає в тому, щоб подрібнити часник разом із сіллю до моменту, коли він перетвориться на ніжну кремову пасту. Попередньо із часнику потрібно видалити зелену ніжку, яка може зіпсувати смак.
Кухар робить оригінальну заправку із анчоусів, каперсів, вустерського соусу та гірчиці. Дафна не рекомендує додавати сире яйце. Інгредієнти потрібно змішувати безпосередньо в глибокій салатниці, в якій подаватимете страву. Це зменшить кількість брудного посуду на кухні.
Оз назвала головну хитрість, до якої вдається під час готування "Цезаря". Вона змішує інгредієнти для заправки у салатниці, після чого накриває соус плоскою тарілкою. Зверху блогер нарізає листя салату. Зелень чекає свого часу, не маринуючись раніше, ніж це потрібно. Вона залишається свіжою та хрумкою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Подивитися цю публікацію в Instagram
Коли всі члени сім'ї чи гості зберуться за столом, тарілку потрібно вийняти. Залишається перемішати всі складові страви між собою. Готово, смачного!
Раніше ми розкрили чотири секрети приготування ситного салату "Оселедець під шубою".