Today.ua

Найгірші господині за знаком Зодіаку, які не створені для домашніх справ

Заведено вважати, що кожна дівчина має бути гарною господаркою. Щоб її будинок блищав, у холодильнику завжди була смачна їжа, а в будинку було тепло та затишно. Не кожна на це здатна. Астрологи розповіли, які представниці зодіакального кола не створені для домашніх справ.

Найгірші господині за знаком Зодіаку

Овен

Третє місце у рейтингу найгірших господинь займає жінка-Овен, яка все чудово знає, все вміє, тільки робити нічого не хоче. Вона може повчати інших, як їм жити, якими засобами для прибирання краще користуватися, і як вивести пляму з дивана, але сама займатися не захоче. Вона може днями та тижнями жити, оточена брудом та сміттям, але не поворухне і пальцем, бо чекатиме, доки прибереться хтось інший: чоловік, свекруха, мама чи діти.

Водолій

Друге місце дісталося жінці-Водолію. Її будинок – це хаос. Скільки б чашок не було, всі вони будуть брудними. Навколо розкиданий одяг, а найулюбленіше для нього місце – перший стілець, що попався, або крісло. Невіддільною частиною її житла є шерсть вихованців на килимі або дивані, яка не забирається роками. Готування для неї теж не найулюбленіше заняття, а в раковині завжди гора немитого посуду, за який вона приймається тільки коли закінчаться всі чисті ложки та виделки. Однак якщо у житті жінки-Водолія з'явиться коханий чоловік чи діти, то вона зробить усе, щоб їх не розчарувати.

Близнюки

Найгіршою господаркою, на думку астрологів, вважається жінка-Близнюки. Це дуже товариські люди, яким краще повеселитися, але ніяк не обтяжувати себе домашніми турботами. Але це не означає, що у них вдома бардак та бруд. Ні. Жінка-Близнюки завжди знайде, як організувати порядок: за допомогою близьких чи клінінгової компанії. Також вона не любить готувати, тому номери служб доставок у неї завжди під рукою.

Нагадаємо, астрологи назвали найгірших бабусь за знаком Зодіаку: дарують мало кохання і думають лише про себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ