У сезон дозрівання кабачків обов'язково потрібно приготувати ніжні і смачні кабачкові млинці. Така випічка підійде як самостійна страва на сніданок, також в неї можна загорнути начинку і подати в якості закуски.
Млинці з кабачка
Інгредієнти:
- 1 молодий кабачок
- 1,5 склянки свіжого молока
- 3-4 склянки борошна
- 4 яйця
- 2 ріпчасті цибулини
- 1,5 ст. л. цукру
- Сіль за смаком
- 4 ст. л. соняшникової олії
Спосіб приготування:
Лук і кабачок без шкірки і насіння натріть на дрібній тертці, можна додатково взбити овочі блендером. Додайте цукор і перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Влийте в овочеву суміш молоко і окремо збиті в піну яйця. Перемішайте до однорідності. Борошно просійте двічі, порційно всипати в тісто і перемішайте. Має вийти в міру густе тісто, яке за консистенцією буде нагадувати рідку сметану. Додайте в тісто олію без запаху. Ретельно перемішайте і можна приступати до смаження.
Дно добре розігрітої пательні змастіть соняшниковою олією (далі цей крок повторювати не доведеться, оскільки олія є в тісті). Налийте трохи тіста і розподіліть його рівномірно по всьому дну. Смажте до рум'яної скоринки з двох сторін на помірному вогні.
Смачного!
Приготуйте також пишну запіканку з кабачка з сиром. Рецепт смачної страви на обід або вечерю.