Today.ua

Найсмачніші та ніжні кабачкові млинці: простий рецепт корисної для здоров'я випічки

У сезон дозрівання кабачків обов'язково потрібно приготувати ніжні і смачні кабачкові млинці. Така випічка підійде як самостійна страва на сніданок, також в неї можна загорнути начинку і подати в якості закуски.

Млинці з кабачка

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Лук і кабачок без шкірки і насіння натріть на дрібній тертці, можна додатково взбити овочі блендером. Додайте цукор і перемішайте.

Влийте в овочеву суміш молоко і окремо збиті в піну яйця. Перемішайте до однорідності. Борошно просійте двічі, порційно всипати в тісто і перемішайте. Має вийти в міру густе тісто, яке за консистенцією буде нагадувати рідку сметану. Додайте в тісто олію без запаху. Ретельно перемішайте і можна приступати до смаження.

Дно добре розігрітої пательні змастіть соняшниковою олією (далі цей крок повторювати не доведеться, оскільки олія є в тісті). Налийте трохи тіста і розподіліть його рівномірно по всьому дну. Смажте до рум'яної скоринки з двох сторін на помірному вогні.

Смачного!

Приготуйте також пишну запіканку з кабачка з сиром. Рецепт смачної страви на обід або вечерю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ