Today.ua

Найсмачніший шашлик: секретний рецепт маринаду від вірменських кулінарів

Травневі свята і довгі вихідні - ідеальний час, щоб відправитися за місто або на дачу і приготувати там смачний і ароматний шашлик. Замаринувати м'ясо найкраще по секретному вірменському рецептом і обов'язково заздалегідь.

Шашлик за секретном вірменським рецептом

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Свіже м'ясо вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте порційними шматочками, вони не повинні бути занадто дрібними, інакше шашлик вийде дуже сухим. Але і надмірно великі шматки не підходять, оскільки просто не встигнуть прожаритися. Складіть м'ясо в глибоку миску, додайте нарізаний тонкими кільцями цибулю, всипте спеції і добре перемішайте. Коріандр за бажанням можна подрібнити в ступці, не дуже дрібно. Залийте свинину з приправами і цибулею газованою водою, щоб рідина повністю покривала м'ясо.

Накрийте миску кришкою або затягніть харчовою плівкою. Поставте в холодильник на кілька годин. Але ще смачніше шашлик вийде, якщо дати йому промаринуватися ніч.

Смачного!

Чудовим доповненням до вірменського шашлику буде теплий салат з овочів, запечених на грилі. Рецепт дуже простий і смачний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ