Секретний інгредієнт, який потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов ідеальним

Автор: Шевченко Лилия

Секрет ідеального червоного борщу криється у бульйоні. У процесі варіння м'ясного бульйону у воду необхідно додати секретний інгредієнт. Саме цей крок дозволить зварити смачний і наваристий борщ.

Секретний інгредієнт, який потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов ідеальним - today.ua

Найважливіший інгредієнт бульйону для червоного борщу – м'ясо. Але далеко не з будь-якого шматка м'яса вийде смачний і наваристий бульйон. Заморожені шматочки курки, свинини чи яловичини категорично не підходять.

Якщо м'ясо заморожувалося, то отримати ідеальний смак бульйон з нього не вийде. Для приготування червоного борщу слід взяти свіже м'ясо на кістки, в якому є жили і хрящі. У них міститься багато екстрактивних речовин, завдяки яким бульйон виходить смачним, ароматним та наваристим.

Легкий дієтичний бульйон виходить з магазинної курки або телятини, якщо ви хочете зварити дійсно смачний і наваристий борщ, то вам знадобиться яловичина чи домашня курка.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Що чекає на українців, які не оновили дані в ТЦК: роз'яснення адвоката

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Секретний інгредієнт, який потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов ідеальним Прозорий бульйон виходить із яловичого чи курячого м'яса, із свинини та баранини – каламутний. Обов'язково додайте в бульйон коріння: моркву, цибулю та петрушку. Ще смачнішим бульйон виходить при додаванні пастернаку, ріпи та цибулі-порею.

Дізнайтеся також, як правильно варити буряк, щоб борщ вийшов яскравим, ароматним та дуже смачним.