Today.ua

Секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

У кожної господині та шеф-кухаря свої особливі рецепти приготування тієї чи іншої страви. Раз у раз вони відточують свою майстерність, визначаючи все нові інгредієнти, які допомогли б зробити страву ще смачнішою. Стало відомо, який секретний інгредієнт додають у курячий фарш, щоб котлети вийшли соковитими та ніжними. Виявляється, це квашена капуста.

Соковиті курячі котлети

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізану кубиками цибулю обсмажуємо до золотистого кольору.
  2. Квашену капусту викладаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина, і дрібно нарізаємо.
  3. У готовий фарш додаємо цибулю і капусту, солимо і перчимо до смаку, вбиваємо яйце і добре розмішуємо. Сіль регулюйте обережно, адже квашена капуста сама по собі вже солона.
  4. Додаємо у фарш манку, вимішуємо та відбиваємо, щоб котлети вийшли соковитими та тримали форму.
  5. Залишаємо готовий фарш хвилин на 30, щоб розбухла манка.
  6. Розігріваємо на сковороді масло, формуємо кульки з фаршу, обвалюємо в паніровці та обсмажуємо з двох боків під кришкою.

Готово. Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати гомбовці по-закарпатськи - ніжне блюдо з сиру, яке замінить сирники та лениві вареники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ