Today.ua

Сергій Притула показав рідкісне фото з братом в день його народження

Сергій Притула зворушливо привітав старшого брата з днем народження. Успішний український ведучий опублікував рідкісне спільне фото з Василем.

В особистому акаунті в Інстаграм 40-річний український шоумен поділився рідкісною сімейною фотографією, на якій постав разом зі своїм рідним братом. Сергій і Василь зображені разом в одному з київських закладів, обнявшись ніжно по-братськи.

"З днем народження, брат !!! Дякую за те, що завжди поруч! І за твоє плече! Люблю !!!" - ніжно підписав публікацію Сергій Притула.

Василь на 4 роки старший, і на відміну від свого відомого брата не пішов в шоу-бізнес. Відомо, що він займається адвокатською діяльністю.

Шанувальники були дуже раді бачити братів разом, відзначаючи, що Василь і Сергій Притула дуже схожі.

"Ой, як же ви схожі !!!!", "Який привабливий", "Дуже красиві козаки", "Приємно дивитися на красивих, світлих і розумних", "Задушевна любов", "Серьога, ти просто чарівний, обаяшечка, обожнюю тебе", "Який же красень", "Класні брати", - пишуть фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергіі̆ Притула (@siriy_ua)

Народилися брати за 17 кілометрів від Тернополя, в місті Збараж, вчилися добре - Сергій закінчив школу із золотою медаллю і посів друге місце на захисті наукових робіт у Малій Академії Наук України. У той час як Василь поступив на юридичний факультет, Сергій пішов в Тернопільську академію народного господарства. Він брав участь у всіх концертах і грав в КВК. В результаті творчий потенціал переміг, і його кар'єра почалася з радіо.

Нагадаємо, Сергій Притула похвалився своїм авто вартістю понад мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ