Today.ua

“Скромна“ хатина рибалки: у Мережі показали особняк Путіна з броварнею, мармуром та самоцвітами

Журналісти виявили ще один палац Путіна у Росії. Він знаходиться у Карелії біля Ладозького озера. До будівництва причетна компанія друзів диктатора – російських олігархів Юрія та Бориса Ковальчуків, яка звела його палац у Геленджику.

Особняк, який скромно називають хижиною рибалки, знаходиться у мальовничому місці, серед лісу та з видом на озеро. Виходячи з плану, будинок мав бути виконаний у футуристичному стилі з хвилеподібним дахом, відкритим плануванням, природним світлом та величезною їдальнею зоною на відкритому повітрі з мангалом, казаном, тандиром, тепаном та коптильнею. Очевидно, тут диктатор приймає своїх друзів (якщо вони в нього є) та соратників.

Зазначається, що лише вітальня має понад 200 квадратних метрів. Усередині справжні мармурові підлоги Fior di Bosco, вартість яких може становити близько 110 тисяч доларів. Усередині тільки натуральне оздоблення з дерева та напівдорогоцінного каміння – лабрадориту та лазуриту.

Згідно з кошторисом на загальнобудівельні роботи, датовані червнем 2015 року, Путін витратив на будівництво своєї хатини рибалки близько 3,5 мільйона доларів. Скільки ще витрачено на внутрішні роботи та закупівлю меблів – можна лише уявити.

На території маєтку є кілька басейнів, власна пивоварня з дорогим австрійським обладнанням (345 тисяч євро), чайна кімната з панорамними вікнами на озеро, альтанка та природний водоспад, що впадає в затоку.

Повідомляється, що на території є загін для розведення великої рогатої худоби, щоб до столу диктатора завжди подавалась свіжа мармурова яловичина.

Нагадаємо, дочка Путіна зробила підтяжку обличчя в Німеччині: "Хоче, як її тато, жити вічно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ