Багато хто з нас на сніданок воліє робити страви з яєць, серед яких і омлет. А якщо класичний рецепт вам порядком набрид, то пропонуємо вам спробувати листковий омлет по-японськи.
Простий рецепт листкового омлету по-японськи
Складові:
- 3 яйця
- Зелена цибуля
- Морква
- Цибулина
- 1 ст. л. молока
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізаємо цибулю та моркву.
- Злегка збиваємо яйця, проціджуємо через ситечко.
- Додаємо молоко, сіль та перець до яєць і перемішуємо.
- Додаємо туди нарізані овочі.
- На сковороді розігріваємо олію.
- Половником виливаємо тонкий шар яєчної суміші. Готуємо кілька хвилин.
- Лопаткою скручуємо яєчний млинець до половини. На порожнє місце наливаємо тонкий шар яєчної суміші. Смажимо кілька хвилин.
- Знову загортаємо рулет. І так випікаємо до кінця яєчної суміші.
- Також у рецепт можна додати більше різноманітних сезонних овочів та зелені.
Готово. Смачного!
Нагадаємо, названий секретний інгредієнт, який зробить млинці повітряними та ідеальними на смак.