Today.ua

Листковий омлет по-японськи: простий рецепт смачного сніданку з яєць

Багато хто з нас на сніданок воліє робити страви з яєць, серед яких і омлет. А якщо класичний рецепт вам порядком набрид, то пропонуємо вам спробувати листковий омлет по-японськи.

Простий рецепт листкового омлету по-японськи

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізаємо цибулю та моркву.
  2. Злегка збиваємо яйця, проціджуємо через ситечко.
  3. Додаємо молоко, сіль та перець до яєць і перемішуємо.
  4. Додаємо туди нарізані овочі.
  5. На сковороді розігріваємо олію.
  6. Половником виливаємо тонкий шар яєчної суміші. Готуємо кілька хвилин.
  7. Лопаткою скручуємо яєчний млинець до половини. На порожнє місце наливаємо тонкий шар яєчної суміші. Смажимо кілька хвилин.
  8. Знову загортаємо рулет. І так випікаємо до кінця яєчної суміші.
  9. Також у рецепт можна додати більше різноманітних сезонних овочів та зелені.

Готово. Смачного!

Нагадаємо, названий секретний інгредієнт, який зробить млинці повітряними та ідеальними на смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ