Today.ua

“Знімали, що я робив сьогодні вночі“: розкрилося незвичайне хобі Олега Винника

Олег Винник веде закритий спосіб життя, а тому не дивно, що його постійно переслідують ЗМІ і намагаються з'ясувати, яку-небудь пікантну подробицю. На цей раз журналістам вдалося дізнатися, чим же займається музикант ночами.

Для телеканалу "Україна" успішний український співак розповів про свою таємну пристрасть. Стало відомо, що музикант, який прославився спочатку в Європі, просто обожнює домашню консервацію та навіть робить її самостійно. На питання про те, яку саме консервацію він любить, Олег Винник розповів:

"Яке хороше питання! Таке враження, що ви знімали, що я робив сьогодні вночі. А я всю ніч не спав - їв малосольні огірки, які, до речі, сам приготував напередодні. Мені дуже подобається цей процес".

Кумир мільйонів підкреслив, що завжди зупиняється в селах, щоб купити екологічно чисті овочі, які після закочує вдома по банкам. Також він дуже любить консервовані гриби. Цікаво те, що багато прихильниць знають про його любов до домашніх страв і нерідко дарують Олегу Виннику то закрутки, то пиріжки, то торти. І що найголовніше, артист їх з радістю приймає. Якось журналісти дізналися у нього, чи не боїться співак, що його отруять, на що виконавець відповів ні. Також він додав, що просто не може відмовити людині, яка тягнеться до нього з усією душею.

Нагадаємо, Олег Винник вперше розповів про свою таємну дружину Таїсію Сватко: "Хороша дівчинка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ