Курячі котлети з кабачком і кукурудзою за цим рецептом виходять соковитими і ніжними. Страва відмінно підійде для дієтичного харчування, дитячого меню і не зашкодить фігурі. При цьому котлети будуть ситними і дуже смачними.
Котлети з курки з кабачком і кукурудзою
Інгредієнти:
- 800 г філе курячого фаршу
- 100 г вареної або консервованої кукурудзи
- 350 г кабачка
- 150 г будь-якого твердого сиру
- 3 г меленої куркуми
- 2 яйця
- 2 зубчики часнику
- 3 гілочки базиліка
- Сіль і прянощі за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе пропустіть двічі через м'ясорубку, змішайте зі злегка збитим яйцем, сіллю і спеціями. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, натріть на дрібній тертці. Сир також дрібно потріть. Перекладіть подрібнені продукти в миску з м'ясом, перемішайте до однорідності.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Вмішайте в фарш кукурудзу, пропущений через прес часник і рубаний базилік. З отриманої маси сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.
Обсмажте котлети з курки і кабачка з двох боків до золотистої скоринки, потім доведіть до готовності в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин.
Смачного!
Приготуйте також ситні, ароматні і дуже смачні котлети з баклажана. Страва підійде для тих, хто хоче ситно їсти і не поправлятися.