Соковиті котлети з курячого фаршу з кабачком і кукурудзою: найвдаліший літній рецепт

Автор: Шевченко Лилия

Курячі котлети з кабачком і кукурудзою за цим рецептом виходять соковитими і ніжними. Страва відмінно підійде для дієтичного харчування, дитячого меню і не зашкодить фігурі. При цьому котлети будуть ситними і дуже смачними.

Соковиті котлети з курячого фаршу з кабачком і кукурудзою: найвдаліший літній рецепт - today.ua

Котлети з курки з кабачком і кукурудзою

Інгредієнти:

  • 800 г філе курячого фаршу
  • 100 г вареної або консервованої кукурудзи
  • 350 г кабачка
  • 150 г будь-якого твердого сиру
  • 3 г меленої куркуми
  • 2 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • 3 гілочки базиліка
  • Сіль і прянощі за смаком

Спосіб приготування:

Куряче філе пропустіть двічі через м'ясорубку, змішайте зі злегка збитим яйцем, сіллю і спеціями. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, натріть на дрібній тертці. Сир також дрібно потріть. Перекладіть подрібнені продукти в миску з м'ясом, перемішайте до однорідності.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Соковиті котлети з курячого фаршу з кабачком і кукурудзою: найвдаліший літній рецепт Вмішайте в фарш кукурудзу, пропущений через прес часник і рубаний базилік. З отриманої маси сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.

Обсмажте котлети з курки і кабачка з двох боків до золотистої скоринки, потім доведіть до готовності в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також ситні, ароматні і дуже смачні котлети з баклажана. Страва підійде для тих, хто хоче ситно їсти і не поправлятися.

Головне