Самі звичайні м'ясні котлети вийдуть соковитими, ніжними і дуже смачними, якщо додати в них один секретний інгредієнт. Страва готується дуже просто і швидко.
Котлети з м'яса з капустою
Інгредієнти:
- 0,5 кг м'ясного фаршу
- 0,5 кг білокачанної капусти
- 2 цибулини
- 1 яйце
- Сіль і мелений чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
У глибоку миску перекладіть м'ясний фарш, вбийте яйце і перемішайте. Окремо наріжте дрібними шматочками цибулю і капусту, пюрируйте овочі в блендері і додайте до фаршу. Ретельно перемішайте.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Приправте котлетну масу сіллю і меленим перцем, також можна додати улюблені спеції. Знову добре перемішайте і відбийте фарш. Сформуйте з капустяно-м'ясної маси котлети овальної або круглої форми, запаніруйте з усіх боків в борошні або сухарях. Обсмажте до золотистої скоринки.
Складіть котлети в глибоку сковороду, додайте трохи води з сіллю і приправами, тушкуйте під кришкою до готовності. Подавайте гарячими зі сметанним соусом.
Смачного!
Приготуйте також котлети "Ластівчине гніздо" з сиром і овочами. Смачна кримська закуска прикрасить святковий стіл.