Today.ua

Стефанія у вишиванці: дружина Сергія Притули розсекретила обличчя молодшої доньки у день її народження

Український телеведучий Сергій Притула та його дружина Катерина перестали приховувати зовнішність молодшої доньки. Зіркова родина сім'я нарешті показала, як виглядає їхня Стефанія.

Резидент Comedy Club Ukraine виховує з обраницею двох донечок – Соломію та Стефанію. Молодшій дівчинці виповнився рік. Дружина Притули опублікувала ніжні знімки зі святкової сімейної фотосесії. Члени сім'ї позували в українських вишиванках.

Увага фанатів була прикута до іменинниці. Маленька Стефанія позувала в сорочці та спідниці, гольфиках та босоніжках. Голову дівчинки прикрасив рожевий бант. Батьки влаштували їй пишне свято з рожевими повітряними кульками та іграшками.

Катерина ніжно привітала молодшу спадкоємницю зі святом.

"Дорога донечко, Стефанія! Наше безмежне кохання! Вчора відсвяткували 1-й рік з твого дня народження! Бути батьками такої неймовірної дівчинки – це справжнє щастя! Нехай це буде перше та останнє свято не під мирним небом! І нехай тата у твоєму житті буде більше! Будь нам здорова, наша квіточка! Любимо", - написала дружина артиста.

Шанувальники Притули адресували Стефанії компліменти. Багато хто помітив, як вона схожа на батька.

"Яке диво. І ви всі гарні! Скучила", "Татова копія", "Це той самий момент, коли назвали до того як це стало мейнстримом", "Красуня! Миру і добра вашим і нашим діткам!", "Стефанія на Сергія дуже схожа ", "Неймовірні", "Хай буде здорова, розумна, щаслива і в мирній, вільній країні!", "Вітаю маленького янгола! Щастя їй та всій прекрасній родині!” – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Притула також має сина Дмитра. Хлопчик народився у першому шлюбі телеведучого з Юлією Андрійчук.

Днями Сергій розповів про життя своєї сім'ї під час війни. Він зізнався, что Катерина вже знайшла роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ