Today.ua

Струнка леді: Злата Огнєвіч в червоній сукні з відкритою спиною і глибоким декольте підкорила красою

Злата Огнєвіч повернулася з фантастичної відпустки в Африці, де вона возз'єдналася з природою і навіть побувала на сафарі. Зірка зізналася, що приступати до робочого процесу їй було нелегко, але з кожним днем все легше і легше.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз із шанувальниками виконавиця поділилася кадрами з чергової зйомки, на яку вона приїхала, оголосивши, що готує новий проєкт.

"А я вже на другій зйомці за ці два дні, і я вам хочу сказати, що це офігеть які відчуття – дуже рада повернутися в роботу. Вже набагато легше входити в графік... Сьогодні я вже відчуваю, що я в Україні, в Києві, тільки каву п'ю тоннами, не можу ніяк прокинутися", - зауважила Злата Огнєвіч.

Співачка постала у кадрі у вбранні неймовірної краси. Вона приміряла червоне атласне плаття від Olya Mak з довгими рукавами, відкритою спиною, ніжними ґудзиками, глибоким декольте та ефектним розрізом на спідниці, яке з кращих сторін підкреслило струнку фігуру артистки. Злата Огнєвіч звернула увагу, що все, що на ній надіто, зроблено українськими дизайнерами, від сукні та босоніжок до ланцюжка та сережок.

"Це всі українські бренди, як я пишаюся вами, хлопці".

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про курортний роман після поїздки до Африки: "Переріс у відносини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ