Сирники на сніданок – звична страва, яка здається максимально простою. Господині звикли готувати їх із сиру, борошна та яєць. Однак два секретні інгредієнти здатні змінити смак та додати в нього цікаві нотки.
Спробуйте приготувати сирники по-новому. Рецепт точно сподобається тим людям, які віддають перевагу правильному харчуванню. У ньому максимум корисних речовин, до того ж багато часу на приготування не потрібно. Він підійде тим, хто любить смак і запах кокосу - використовуватиметься кокосове борошно та кокосове масло.
Для тіста знадобляться 200 г сиру, 2 столові ложки кокосового цукру, 1 жовток і 3 столові ложки вівсяного борошна. Змішайте всі інгредієнти, крім борошна, між собою і сформуйте однакові кульки. Їх потрібно трохи притиснути по центру. Краще щоразу змочувати руки у воді, щоби маса не прилипала до них і працювати було легше.
Розігрійте у сковороді кокосове масло. Кожен сирник потрібно обваляти в вівсяному борошні і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Візьміть пласку тарілку з великим діаметром і застеліть паперовим рушником. Викладайте готові сирники на неї, щоб позбавитись зайвого жиру.
Зверніть увагу, якщо сирники вийшли великими, вони можуть не встигнути приготуватися всередині. Тоді потрібно накрити тарілку пластиковою кришкою і відправити в мікрохвильову піч на кілька хвилин.
Готові сирники посипте цукровою пудрою. Вони просто ідеально смакують з кавою та чаєм. Смачного!
Нагадаємо, який інгредієнт зробить сирники пишними та ніжнішими.